+45 87 93 90 00

Leverancer

Skanderborg Apotek

Leveranceafdelingen forsyner private sygehuse landet over med lægemidler.
Leveranceafdelingen har desuden lægemiddelforsyning til en række af landets speciallægeklinikker, tandlægeklinikker og dyrlægepraksis.

I forbindelse med leverancer til vore aftagere sørger leveranceafdelingen for at fremskaffe også de lægemidler , som ikke umiddelbart er almindelig lagervare, herunder
Ikke registrerede specialiteter og magistrelle lægemidler.

Vi har traditionelt været en af de helt store leverandører af lægemidler til produktionsdyr.
Vi har for at styrke konkurrenceevnen på dette område indgået en alliance med landets største grovvareselskab DLG , og har etableret et  selskab , der varetager leverance af lægemidler til produktionsdyr.

Aktiviteten har hjemsted i et industrikvarter i Skanderborg i de samme faciliteter, som apoteket siden 2009 har benyttet til leverancen til produktionsdyr. Vi har i leveranceafdelingen fortsat vor forsyning af lægemidler til smådyr til dyreklinikker over hele landet , medens vi henviser ønsker om lægemidler til produktionsdyr til  DLGVet I/S. Leveranceafdelingen har også lægemiddelforsyning til skibsfarten som et forretningsområde. Vort koncept for leverancer til skibsfarten omfatter også løbende udløbskontrol på den leverede vare.

Leveranceafdelingen har stor ekspertise i lægemiddelforsyning til fiskerifartøjer. Vi foretager kontrol og supplering af medicinkister, ligesom vi leverer færdige medicinløsninger med lovbefalede etiket-tekster i velegnede medicintasker af eget design.

 

Skanderborg Apotek

Skanderborg Apotek blev grundlagt 1809 og har været beliggende på torvet i Skanderborg i mere end 200 år.

Lillesø Apotek
Adelgade 27
8660 Skanderborg

Tlf: 8793 9000 Fax: 8793 9001

Find mailadresser på "Kontakt os"


www: skanderborg-apotek.dk

crossmenu